Cziglédszky László

Deadline Saloon

Asztali játékok

A vadnyugat egy isten háta mögötti szegletében új kocsma nyílt. A város lakói egymással versengenek a bejutásért egy ingyen ital reményében. A te feladatod, hogy megfontolt és ravasz döntéseiddel segítsd őket vágyaik elérésében, miközben minnél jobban keresztbe teszel a többi játékostársadnak. Minden egyes városlakónak egyénre szabott képessége van, ami segíti a bejutását, de a te döntéseid és taktikád hozhatja meg a sikert ebben a 2-5 fővel játszható kártyajátékban. A játék célja minél több saját szereplőt bejuttatni a kocsmába.

tovább

Hegedűs Robin

Osztálytalálkozó

Asztali játékok

Az Osztálytalálkozó játék alapötlete az a kettős érzés, mely a szocializmusban az embereket mozgatta: minél többet akartak maguknak, miközben folyton ott volt a félelem, nem-e nyújtózkodtak olyan messzire, hogy az a rendszert fenntartó erőknek is szemet szúrjon. A játékban mi is így teszünk: megpróbáljuk a lehető legtöbb ingó és ingatlan vagyont felhalmozni kártyáink felhasználásával és a körök megnyerésével, miközben fél szemünket folyton a Tűréshatáron kell tartanunk, hiszen ha ezen túlhaladunk, akkor képletesen egy fekete autó gördült be a házunk elé és kiestünk a játékból. De ekkor sem kell nagyon megijednünk, hiszen az adott kört valaki más nyerte, de a következő fordulóban újra nekifuthatunk a gyűjtögetésnek, ezúttal már óvatosabban odafigyelve korlátainkra.

tovább

Vargáné Szőke Edina

Léna konyhája

Asztali játékok

Léna konyhája egy igazi boszorkánykonyha, a legjobb varázsitalok itt készülnek. Nagyon népszerű hely, csak úgy kígyózik a sor, egymást váltják a vendégek. Nem hiába a méregkeverők szeretnének egy-egy asztalt bérelni Lénától gyors meggazdagodást remélve. A megfontolt taktikai döntések mellett szerencsére is szükségük lesz. A boltban változó, hogy épp milyen főzet kapható. Léna pedig drágán adja a készleteit. A vendégek változatos igényekkel érkeznek: van, aki boldogságra, bölcsességre vagy szerelemre vágyik, más fiatalító koktélt keres. Esetleg mindent egyben. Érdemes a többi méregkeverővel jóban lenni, különben gonosz varázslat nehezítheti a munkát. Az nyer, aki egy este alatt a legtöbb kristályt gyűjti be a varázsitalaival.

tovább

Joachim László

Creida - a kreatív ország-város

Asztali játékok

A Creida - a kreatív ország-város egy olyan partyjáték, amelyben megadott kategóriákra kell példákat írni. Vagyis olyasmi, mint az ország-város, viszont nem ugyanazzal a 8-9 kategóriával, amivel már a nagyszüleink is játszottak, hanem jóval kreatívabbakkal, így a válaszok is sokkal izgalmasabbak! Ebben a játékban bárki megtapasztalhatja, hogy mennyi mindenre lehet gondolni ugyanarról!
A játék a http://creida.16mb.com/ oldalon elérhető.
Az összes fejlesztő jóváhagyta a Talentométerre történő nevezést, mivel ha sikerülne kiadatnunk a játékot, azzal új embereket érhetnénk el, hiszen a honlap híre nem jut el mindenkihez, illetve sokan nem is vacakolnak a kártyák kinyomtatásával.

tovább

Bodor Pál Csaba

Csigafutam

Asztali játékok

Nagy az izgalom az erdei tisztáson! Régóta vitatkoznak már a csigák, hogy melyiküket illeti az elsőség (pontosabban az utolsóság), de a szavak ideje lejárt, most a tettek következnek. Itt az idő, hogy egyszer s mindenkorra eldőljön, ki a legcsigább! Vagyis, melyik csiga a leglassabb. Ezt a játékot ugyanis az nyeri, akinek a csigája legutolsóként ér célba. A győzelemhez, azaz a legutolsó helyhez a megfelelő taktika juttatja a csigát, de a szerencse és a többi csiga is befolyásolja a végső sorrendet...

tovább

Tamás Miklós

Storekeeper

Asztali játékok

A játék során egy raktárosi állás elnyerése a cél. A játékosoknak egy elhanyagolt raktárban kell helyt állniuk, ahol az áruk rendszertelenül állnak a polcokon, amelyeket rendszerezni kell, és a folyamatosan érkező különféle árukat a megfelelő helyekre kell mozgatni.

Az áruknak két csoportja van és mindkét csoportba különféle típusú áruk tartoznak, amelyeket úgy kell elhelyezni, vagy áthelyezni a raktárban, hogy azok lehetőleg azonos típusba, de legalább azonos csoportba tartozók közvetlen közelébe kerüljenek.

Rengeteg a tennivaló és a próbaidőnek hamarosan vége, amely addig tart, amíg valamennyi polcra nem került áru. A próbaidő végéig legjobban teljesítő raktárosé lesz az állás.

tovább

Baloghné Rácz Beáta

KI VAGY TE?

Asztali játékok

Kíváncsi vagy, hogy hogyan döntesz és merre indulsz, ha te magad választhatsz? Kíváncsi vagy, ha az hat különböző személyiséged lehet, akkor melyik akarsz lenni először, és mások mit választanak? Egy nagy utazásra indulsz, ahol mindenki ugyan azt éli át, mégis mindenki máshogy..
Minden játékos hat különböző karakterrel játszik, amit a pálya során kiválasztva halad, egy általa meghatározott cél felé. Miután bejut, némi akadály legyőzését követően, egy újabb karaktert választva újabb cél felé kell induljon. A végén csak egy karaktere marad, amelyből kiderül, hogy ki is ő valójában. A játékosok egymás mellett, vagy ellen, akár egy rövid időre együttműködve haladnak saját kiinduló pontjuk felé, miközben harcolnak, házat forgatnak és csuknak be egymás előtt, vagy nyitnak meg lehetőségeket, haladnak hídon, és híd alatt.

tovább

Wlasitsch Mirkó

Az Adria farkasai

Asztali játékok

Az I. világháborúban szállítógőzösöktől volt forgalmas az Adriai-tenger, melyek hadi árut szállítottak a szövetségeseik kikötőibe. Ezeket a hajókat kellett elfognia vagy elsüllyesztenie a Császári és Királyi Haditengerészet tengeralattjáróinak, melyek személyzetében sok magyar tengerész is szolgált. A játékot 2-5 játékos játszhatja, melyben az egyik játékos az Antant teherhajóit navigálva hadi árut szállítanak a kikötők között, úgy hogy ne lépjen olyan mezőre, ahol ellenséges tengeralattjáró őrködik. E közben a másik játékos a Császári és Királyi Haditengerészet tengeralattjáróinak kapitánya bőrébe bújva próbálja meg elsüllyeszteni a hadi áruval megrakott gőzösöket. A játékban lehetőség van különböző események lebonyolítására is (Kódtörés, Aknamező telepítés, Légi felderítés...), amelyek izgalmasabbá teszik az amúgy is feszült helyzetet.

tovább

Sőnfeld Mátyás

XiloFun - A Zenetársas

Asztali játékok

A XiloFun egy zenés társasjáték, mely minden előzetes zenei tudás nélkül használható.
Játszd le a dalok első sorát, ismerd fel a dallamokat, gyűjtsd a krajcárokat, majd licitálj a hangokra!
Minden játékos Zenésszé válik, színes kottát olvas, a hangszer pedig adott, a játék doboza ugyanis xilofonná alakítható!
A játék két részből áll:
1. Dalkóba, ahol a Zenészjátékos közismert dallamok első sorát játssza le, a játékosok pedig próbálják kitalálni a változó nehézségű feladvány címét.
2. Hanglicit, ahol a Dalkóba alatt meg- és felismert dalokat újra elővesszük, és indulhat a licit: Ki hány hangból találja ki, melyik dalt húzta a Zenész? Aki kevesebb hangból vállalja, előnnyel indul, de nehezebb a feladata. Itt már nem csak a fül, hanem a memória és a taktika is szükséges! A végén a legtöbb krajcár birtokosa nyer!

tovább

Jámbor András

Ősök városa

Asztali játékok

Az legendák városát megtalálták! Ám a felfedezők nem nyughatnak, mert mások is igényt tartanak a városra.
Az Ősök városa egy kooperatív társasjáték, melyben a játékosok egy-egy karakter bőrébe bújhatnak, és együtt védelmezhetik a várost a támadó hordáktól. Mialatt kalandokban vesznek részt, és kríziseket oldanak meg, figyelniük kell a város energia szintjére, és meg kell akadályozniuk, hogy lerombolják a várost.

tovább

Szűcs Sándor

Korongváros

Asztali játékok

A játékosok egy kör alakú város építőinek bőrébe bújnak, akiknek közösen, egymás munkáját folytatva és kiegészítve, időnként talán ki is javítva kell dolgozniuk, tudva, hogy a játék végén mégis csak egyikük lehet a város legnagyszerűbb építésze. A játék egyszerre kooperatív és kompetitív, mindenki más-más várost épít minden körben, így a játékosoknak muszáj együttműködniük, minden körben a lehető legjobb döntéseket meghozniuk, hiszen nem tudhatják, hogy a játék legvégén melyik város után kapják meg a pontszámaikat.

tovább

Hersman Irén

Kolonizáció

Asztali játékok

A nemrég felfedezett XY kisbolygót kell lakhatóvá és élhetővé tenni. Játékostársaiddal alakítsd meg a bolygó kormányzó testületét, és kezdjétek meg a kolonizációt. Szervezzétek meg a feladatokat, műveljétek meg a földet, építsetek infrastruktúrát. Indítsátok be a termelést, fordítsatok gondot a közösségi feladatokra.
Mindezt csak szoros összefogással és együttműködéssel érhetitek el. Hogy ki lesz az Első Polgár, aki majd elnevezheti a bolygót, az attól függ, hogy ki mennyit tesz a közösségért. Ha pályázol erre a megtiszteltetésre, akkor minél több területet kell elfoglalnod, minél több terméket kell előállítanod, vagy szolgáltatást végezned, és legfőképp minél több közösségi munkát ellátnod.
Azt, hogy hol tartasz a fejlődésedben, egyéni értékelő táblán tudod vezetni.
Játék és tanulás egyben! Miközben területet, kerületet számolsz, összeadsz és kivonsz, mértékegységet váltasz, helyértékeket kezelsz, a szórakozás sem marad el. A szükségszerű együttműködés és az egyéni ambíciók keveréke remek terepet biztosít önmagad és a szociális képességeid megismerésére, fejlesztésére.

tovább

Kekecs Miklós

Kakukk

Asztali játékok

A játék egy pórul járt rigó és a kakukk küzdelmét szimulálja. A kakukk igyekszik minnél ügyesebben elrejteni saját tojását a rigó fészkébe, míg a rigó feladata, hogy kiszúrja a kakukktojást, és csak a saját fiókáit nevelje fel.

A játékot három játékos játssza, és mindhármójuknak más-más feladata van.

Az első játékos a tojásrakó. Ő a lehetőségeihez mérten igyekszik minnél hasonlóbb tojásokat a fészekbe rakni, hogy a kakukktojás minnél kirívóbb legyen.

A második játékos a kakukk, aki a saját tojását csempészi a fészekbe úgy, hogy az ne tűnjön ki a rigó tojásai közül. Ha szükséges ki is lökhet néhány tojást a fészekből, hogy ezzel mégjobban összezavarja a rigót.

A harmadik játékos feladata természetesen az, hogy felfedezze melyik a kakukk tojása, és elpusztítsa azt.

A tojásrakó és a rigót alakító játékosok természetesen összedolgoznak a kakukk ellen. Ők közösen kapnak pontot a túlélő fiókák után. A kakukkot alakító játékos ehhez hasonlóan a saját fiókái után kap pontot. A játék végén tehát a rigót irányító játékosok közösen nyernek a kakukkal szemben, ha hamarabb érik el a kívánt pontszámot.

tovább

Taba Ágnes

Művészettörténeti Oktató Játék

Asztali játékok

A Művészettörténeti Oktató Játék (MOJ) oktató eszköz. Ismeretanyaga a művészettörténet és a vizuális kultúra egészét felöleli, az őskortól egészen a kortárs képzőművészetig, képanyaga a rajz-vizuális kultúra érettségi követelményére épül. Célja a műtárgyaknak és a hozzájuk kapcsolható
alapvető művészettörténeti fogalmak megismertetése és számonkérése. A játékhoz azért nem szükséges „magas“ szintű művészettörténeti tudásanyag, arra az ismeretanyagra épül, amelyet ma Magyarországon egy átlagos középiskolában elvileg tanítanak. Játékos formája miatt kevesebb szorongást okoz, mint egy órai felmérés, így ösztönzően hat a résztvevők ismeretszerzési kedvére, mert a rossz teljesítményt nem torolja meg, de a legjobbat jutalmazza. Rugalmas szabályai miatt többféle nehézségi szinten is alkalmazható és lehetőséget ad a plusz tudást is jutalmazni.

A játék tesztelése több éven keresztül, több intézményben és több rajztanárral közösen zajlott: tanórán, rajzszakkörön, művészeti táborban, múzeumpedagógiai foglalkozáson. A diákok véleménye szerint a kártyák színkódjai megkönnyítik az egyes műalkotások művészet- és stílustörténeti besorolását. A tanárok szerint a játékkártyák legnagyobb előnye, hogy kézbevehetőek és könnyen újracsoportosíthatóak, használatukkor az információ és a kép egyszerre rögzül, ugyanakkor a játékkártyák szemléltető eszközként is hasznosak. Mindkét tábor részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek a játék közösségformáló, hangulatteremtő mivoltáról.
Játszható tehát egy egész osztállyal tanórán, kis létszámú csoportban (5-15 fő) és 2-4 fő részére is. Játszható a kártyákat nehézségi
szint vagy korok szerint átválogatva (kb. 12 éves kortól), az időben visszafelé, a táblát/kártyát kivetítve vagy akár tábla nélkül is.

tovább

Kővári Balázs

Hérosz

Asztali játékok

A játékosok görög isteneket alakítanak, akik a különböző hősök elé feladatokat gördítenek, vagy felfegyerzik őket. Hogy melyik hős melyik istenségek dicsőségére cselekszik, kezdetben nem tudni, ezt is fel kell deríteni a játék során.
A játékot egyszerre ketten nyerik meg, azok, akik nevében a legsikeresebb hős híressé vált.

tovább

Lajtai-Szabó Gergely

Fortmasters

Asztali játékok

A Fortmasters egy mágikus világban játszódó területfoglalós stratégiai játék. Öt sereg (Emberek Birodalma, Erdei Szövetség, Egyesült Barbár Törzsek, Hegyvidéki Lázadók, Élőhalott Szekta) csatározásába szólhatunk bele, melyek mindegyike sajátos harcmodorral bír.
A játékosok a kisorsolt hősük és a hozzá választott sereg segítségével foglalnak nyersanyaglelőhelyeket. A játékban fontos, hogy megfelelően kihasználjuk a seregünk adta sajátos előnyöket, alkalmazkodjuk a véletlenszerűen alakuló terepviszonyokhoz, támogassuk csapatainkat a megfelelő varázslatokkal és hősünk képességével, és persze okosan gazdálkodjunk a kereteinkkel.

tovább

Tóvölgyi Sarolta

ConnAct - Kapcsolódj!

Asztali játékok

Mit gondolsz, vajon mindent tudsz már önmagadról és a barátaidról? Szeretnéd őket jobban megismerni? Szívesen barangolnál a saját belső világodban úgy, hogy az utazás igazi feltöltődés, érdekes tapasztalatok gyűjtőtúrája legyen? Ebben lehet segítségedre a ConnAct! Ez az önismereti társasjáték változatos és szórakoztató feladatok segítségével támaszt nyújtó sétapálcád lehet a személyiségfejlődés rögös útján. A játék során lehetőséged nyílik egyedül, párban vagy csoportban az élet számos területén (pl. énkép, kommunikáció, emberi kapcsolatok, szabadidő) „pszichomunkát” végezni, és ezáltal közelebb kerülni önmagadhoz és játékostársaidhoz. Annyit ad a játék, amennyit beleteszel! Készen állsz egy építő hatású pszichológiai partyra? Akkor itt az idő: Kapcsolódj!

tovább

Sümegi Attila

Sztorifa

Asztali játékok

Szeretsz mesélni? Szeretsz kártyázni? Szereted bezsebelni a többiek elismerését? Ebben a játékban minderre lehetőséged van!
A Sztorifában a barátaiddal együtt egy mesét hoztok létre kártyák és a fantáziátok segítségével. A séma mindig ugyanaz, de a történet minden alkalommal változik, és csakis rajtatok múlik, mennyire lesz izgalmas, mennyire játszódik több helyen, hány szereplőt vonultat fel.
Minden játékos hozzáteszi a saját jelenetét a történethez, és szavazással dől el, hogy kinek a része épül szervesen a mesébe.

tovább

Kendli Diána Kitti

Alakkereső

Asztali játékok

Ejtsd le az ellenfeled alakjait minél előbb!
Logikai, gondolkodtató játék, hiszen ha az ellenfelünk Bingot mond, akkor nagy valószínűséggel valamely mellette lévő hengeren található a forma többi része. Észben kell tartanunk azt is, hogy az ellenfelünk mely formái estek már le, és milyen formákat kell még keresnünk. Ezáltal fejleszti a memóriát is.
Nagyban erősíti a versenyszellemet és egyben ügyességi játék is.
Újszerűségét formai 3D-s megjelenése adja.

- Pörgős, egy-egy játékmenet nem tart órákig, az emberi koncentrációs képesség határán belül van a játékidő.
- Készségfejlesztő, kompetitív játék.
- Egyszerű, a játék szabálya könnyedén elsajátítható.
- Bármely korosztály számára remek játékélményt nyújt.
- Formai letisztultság jellemzi, könnyedén legyártható.
- Natúr, természetes anyagokból készül.
- Méreteiből fakadóan kis helyen is elfér.

tovább

Bazsó Ferenc

Sakktábla és kocka

Asztali játékok

Logikai játék,melynek a lényege,hogy különböző alakú és színezetű mértani elemekből kell megépíteni egy sakktábla alakzatot.Ugyanezeknek az elemeknek a felhasználásával egy 4x4x4 egység méretű kocka is megépíthető.A kocka megépítéséhez bizonyos fokú térlátás szükséges.
Felhesználható a logikai képességek és a térlátás fejlesztésére szórakoztató módon.

tovább

Párdányi Dorottya Fruzsina

Kockacifánt

Asztali játékok

Bogozd ki a megoldást!
Ügyességi és koordinációs játék, melyben a különböző nehézségű, színkóddal megjelölt kártyákon szereplő síknézetek alapján kell létrehozni térben (a kockára a színes gumik segítségével) az ábrázolt feladvány megoldását. Fontos, hogy a megfelelő színű gumik a megfelelő hornyokba kerüljenek (minden élen 5 horony van). A gumik végén lévő bepattanó kötés ki-be kapcsolásával bármilyen bonyolult alakzatot ki lehet rakni a kocka belsejében. Innovatív módon fejleszti a logikát, a térlátást és a finommotorikai képességeket.

- Bármely korosztály számára jó kikapcsolódás
- Innovatív készségfejlesztő játék
- Kis helyen elfér, bárhova magunkkal vihető

tovább

Szirják Csaba

Startupper boardgame

Asztali játékok

A Startupper játék során egy saját cég felépítését kell a játékosoknak megvalósítani. Munkatársak toborzása, projektek megvalósítása az elsődleges feladat, ahol komoly kihívást jelent az egyensúly megtalálása a cég fejlesztése és a termelés között. Megfelelően kell kialakítani a projektcsapatokat, hogy a lehető legtöbb nyereséget tudja realizálni a játékos cége.

A játék olyan folyamatokat és döntéseket próbál egyszerűen bemutatni, amin keresztül bárki megértheti a cégek alapszintű működését. Fontos eszköz lehet ez egy leendő vezető vagy projektmenedzser számára, mert a játékban olyan kérdésekkel, problémákkal fog találkozni, amivel majd a munkahelyén is.

A Startupper társasjáték különlegessége, hogy a kártyák egy online felületen testreszabhatóak, így perszonalizálni lehet a projekt és a munkatárs kártyákat egyaránt. Az ilyen módon testreszabott társasjátékokat elsősorban cégek fogják rendelni, és a játék máris használható csapatépítésre, céges brand erősítésére. A stratégiai játék könnyen party játékként is tud működni ilyen esetben.

tovább

Vizer Tibor

TwinBan logikai játék

Digitális játékok

Zabolázd meg a rakoncátlan ikreket!

A játék célja a négyzetrácsos labirintusban található ládák helyükre mozgatása.

tovább

Szirják Csaba

Startupper online

Digitális játékok

Készíts saját paklit és vessétek össze tudásotokat barátaiddal, ismerőseiddel, hogy ki képes eredményesebb céget összehozni 12 hónap alatt. A játék különlegességét az adja, hogy minden egyes kártyát testreszabhatsz és így egy saját játékot kreálhatsz.

A játékkal azok tudnak játszani, akikkel azt megosztod, így zárt közösségben versenyezhettek. Nagyon szórakoztató tud lenni, amikor saját barátaiddal egy képzeletbeli cégben vagytok kollégák és mindenféle érdekes projekten dolgoztok.

tovább

Patkó Dóra

Bűvös ösvény

Asztali játékok

„A többi sárkányt leelőzve, te érj be először a sárkányodúba a pénzérméddel!
Mindenki tudja, hogy a sárkányok mennyire szeretik a kincseket. Segíts a sárkányodnak biztonságba helyezni a sajátját! Vigyázz, ha utolérnek, elölről kell indulnod!”

A játék nagy variálhatóságot biztosít, hiszen a tárgykártyák, valamint lépéskártyák húzásából adódóan minden játékmenet más, valamint a logikai készségek használata mellett jelentős szerepet kap az is, hogy a szerencse mennyire áll melléd.
A játék elsősorban kisgyermekek számára készült, azonban a nagyobbaknak is ugyanakkora élvezeti értékkel bír, hiszen erősen épít a stratégiai gondolkodásra és előrelátásra, így a játék kínálta lehetőségeket teljes mértékben ki tudják használni. A rövid játékidő miatt több, a rohanó világban elfoglalt szülő tud leülni a kisgyermekével játszani.
Az egyszerű szabályok ellenére is egy rendkívül szórakoztató játék jött létre, ezt bizonyítják a visszajelzések, melyeket a tesztjátékosoktól kaptam.

tovább

Beretvás Krisztián

TOLIMAN

Asztali játékok

Elég dörzsölt vagy, hogy végrehajtsd küldetésed? Sikerül elkerülnöd üldözőid? Kapj választ ebben a játékban!

Toliman, a parányi, fényűző városállam, 1800 tengeri mérföldre mindentől, adja történetünk hátterét, melyben a játékosok egyikének egy profi szélhámos szerepébe kell bújnia, kit megbízásának teljesítésében a többi játékosnak kell megakadályoznia.

A megbízást három sorsolt, az üldözők csapata által ismeretlen helyszín egymást követő, adott sorrendű meglátogatásával kell végrehajtani, adott időn belül.

tovább

Süki Ádám

The Line

Asztali játékok

A „The Line” társasjátékkal a XIX. század második felében zajló, mozgalmas tengeri kereskedelem kockázatait és sikereit élhetik át a játékosok.

tovább

Takács Albert

ReDraw!

Digitális játékok

A ReDraw! egy függőséget okozó ügyességi rajzolós-memória játék. Jelenleg Windows Phone 7/8/8.1, és Windows 10 platformon elérhető.
Jelenleg több, mint 100 pálya játszható, de a jövőben továbbiak várhatók. A játékot 2012 év végén publikáltam a nemzetközi piactérre, és azóta folyamatosan frissítem, kiadok hozzá új pályacsomagokat.
A játék több nyelven is elérhető: angolul, spanyolul, kínai nyelven és természetesen magyarul.

tovább

Szetlik Péter Tibor

KOCK

Asztali játékok

A KOCK egy térbeli konstrukciós játék. 5-105 éves játékoskedvűek részére.

tovább

Berkó Csaba

Kártya rali

Asztali játékok

Utazási társasjáték 2-4 játékos részére.

tovább

Faludi Anita

Gombolkozz

Asztali játékok

Előre meghatározott szabályrendszer alapján ki kell találni, hogy milyen gombokat kell lenyomni ahhoz, hogy a megfelelő lámpák kigyulladjanak.

tovább

Somlyai Kristóf

Spectrum Invaders

Digitális játékok

Mentsd meg a Galaxist a behatolóktól!

Egy távoli Galaxisban a szürkeárnyalatos űrhajók elrabolták Pynk-et (valódi nevén #ff69b4 -et), hogy rajta kísérletezve megfejtség a Hexa nép ősi színelnyelő titkát! Ezért most Blu-n (#add8e6 -on) a sor, hogy kiszabadítsa barátnőjét, és megakadályozza, hogy világukból kivonják végleg színeket!

tovább

Prorok Márton

Stüszi vadász

Digitális játékok

Csalogasd elő a Stüszi vadászt rejtekhelyéről!

Bújtasd el, vagy add az ellenség kezére, védd meg Tell Vilmossal, vagy üss rajta egy Királlyal!

Egyszerű szabályok, gyors partik, stratégia és taktika, Magyar Kártya vagy Francia pakli.

tovább

YouTube
Programjaink

Ünnepélyes díjátadó
2015. december 13.
A38 Hajó