Zsűri

MÉRŐ LÁSZLÓ

Matematikus, publicista, pszichológus, az ELTE Affektív Pszichológiai Tanszék egyetemi tanára. Számos ismeretterjesztő könyv szerzője.

Korábban a SZTAKI-nál dolgozott, eleinte képfeldolgozással foglalkozott, majd érdeklődése egyre inkább a mesterséges intelligencia felé fordult. Heurisztikus keresőeljárásokkal kapcsolatos eredményeit nemzetközi szaklapokban publikálta. Az ELTE Kísérleti Pszichológia Tanszékén tanított matematikai, logikai, pszichológiai, és játékelméleti tárgyakat. Első könyve, az Észjárások 1989-ben jelent meg, ekkor indult el sikeres könyveinek sorozata itthon és külföldön is. 1987-ben számítógépes játékokat gyártó céget alapított, amely sikeres játékokat készített amerikai, japán és európai megrendelőknek. Tanácsadóként számos vállalkozás munkáját segíti.

 

 

TÓTH KRISZTIÁN 

a POSSIBLE kreatív- és vezérigazgatója,
Magyarország első játéktervező és -elemző képzésének alapítója és oktatója

Krisztián kreativitása és innovatív hozzáállása az ügynökség DNS-ének szerves része, mellyel már 18 éve szállítanak kreatív digitális megoldásokat ügyfeleiknek.

Krisztián – vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Hitch - a POSSIBLE Games & Innovations alapítója, melyhez olyan nagysikerű projektek köthetők, mint a nemrég bemutatott Adventures of Poco Eco – amely az idei Cannes Lions fesztiválon oroszlánt nyert –, a My Little Tesco, a DieHard hivatalos mobil játéka és a The End App is. A cég saját fejlesztései továbbá a Totoya Creatures hibrid játék, illetve a Wootocracy közösségi oldal is. Egyedi látásmódjának köszönhetően Krisztián a nemzetközi és hazai versenyek zsűriének állandó tagja. 2014-ben a New York-i The Internationalist fesztiválján Agency Innovator of the Year díjjal jutalmazták. Nevéhez fűződik továbbá a C3-ban működő első magyar online rádió, a ParaRadio alapítása is. Ügynökségéhez olyan márkák sorolhatók, mint a Telenor, Coca Cola, P&G, Beiersdorf, Airfrance vagy KLM. Hitch – amikor épp nem a digitális világot formálja – az élet más területein keresi a kihívásokat: vezetett riksát Indiában, bebarangolta Dél-Afrikát törött bicikli teleszkópokkal és megmászta már a Kilimandzsárót is. Két tündéri kislánya Nomin és Tamara, a legifjabb trónörökös pedig Konstantin.


YouTube
Programjaink

Ünnepélyes díjátadó
2015. december 13.
A38 Hajó